нагородження до Дня Конституції у Вінниці фото

На Вінниччині нагородження до Дня Конституції закінчилось заявою про голодування

26 червня 2015, 14:09

Громадський діяч Сергій Щетінін на закритті урочистого нагородження активних громадських діячів Вінниччини заявив, що голодуватиме

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині нагородження до Дня Конституції закінчилось заявою про голодування

    Додати коментар


Громадський діяч Сергій Щетінін на закритті урочистого нагородження активних громадських діячів Вінниччини заявив, що голодуватиме.

– З завтрашнього дня я, Сергій Щетінін припиняю приймати їжу до тих пір, поки народ України не усвідомить своє виключне право і не забажає виконати свій найвищий громадянський обов'язок, що до встановлення конституційного ладу в моїй державі.
Сергій Щетинін на церемонії нагородження до Дня Конституції фото

Активний громадський діяч Марія Мельник Муровано-Курилівецького району вважає, що звернення Сергія Щетініна є невчасним.

– Це трошки невчасно. Такий урочистий день сьогодні, а він... Він сміливий, але його сьогоднішній виступ зовсім недоречний.

На нагородженні голова Вінницької обласної ради Сергій Свитко та перший заступник голови ОДА Андрій Гижко вітали активних громадських діячів: депутатів обласної та районних рад, селищних та сільських голів, освітян, приватних підприємців, лікарів, професорів тощо. Вручали почесні грамоти, троянди, а декому і конверти з грішми, з невідомою сумою.

Фото Євгенія Цибрія

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення