проект Прозорого офісу у Вінницькій ОДА фото

Як буде виглядати Прозорий офіс в ОДА?

23 червня 2016, 08:31

Управління принесло на комісію макети, а депутати все одно не підтримали

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Як буде виглядати Прозорий офіс в ОДА?

    Додати коментар

Вже з другої спроби депутати Вінницької обласної ради так і не підтримали на комісії з питань комунальної власності питання про Прозорий офіс у стінах Вінницької ОДА.

Як повідомляє кореспондент Vlasno.info, цього разу депутатам показали передпроектні ескізи майбутнього офісу, макети, розроблені дизайнерами, які проектували Прозорий офіс у міськраді. Проте, ні конкретно вказаного метражу, а ні кошторису, депутати не побачили, на макетах — написи "Вінницька міська рада".
проект Прозорого офісу у Вінницькій ОДА фото
проект Прозорого офісу у Вінницькій ОДА фото
проект Прозорого офісу у Вінницькій ОДА фото

— На схемі є місце лише для трьох кабінетів, туди вміститься лише один департамент, а розширятися куди будемо? Далі — в хол, і по всьому першому поверху? — міркує депутат Тарас Кобець.

Депутати висловилися, що Прозорий офіс однозначно потрібен, але в просторному приміщенні, де було б багато місця.

— Давайте розглянемо варіант адмінбудівлі "Книжки", — запропонував Юрій Яремчук. — Там є величезна їдальня, яка сплачує 237 гривень на місяць, або взяти звільнені редакцією газети "Вінниччина" площі.
комісія Вінницкої облради фото

Депутати прогнозують великий потік людей у Прозорий офіс, а приміщення на Соборній, 70 не має ні парковки, ні достатньо місця в холі. Представники Управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області наполягали, що роботи навіть над проектно-кошторисною документацією не розпочнуться без затвердження депутатами. Все тому, що приміщення облради — пам'ятка архітектури місцевого значення.

— Кому буде підпорядковано Прозорий офіс? Скільки там буде працівників, які послуги надаватимуть? Про це мають прийти розповісти працівники ОДА, чому їх немає? – дивувався голова комісії Олександр Масленніков.
комісія Вінницкої облради фото
комісія Вінницкої облради фото

Не змогли представники Управління і пояснити, скільки ж метрів планують ремонтувати під офіс. Спочатку мова йшла про 100 метрів, а порахувавши додаткові приміщення холу, метраж зріс до трьохсот.

Розгляд питання знову перенесли, з вимогою розглянути можливість розміщення Прозорого офісу в "Книжці". Нагадаємо, попередньо на ремонт приміщення прогнозують витратити 2 мільйони 184 тисячі гривень.

Фото Ірини Басенко

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення