У області створено обласний центр допомоги учасникам АТО

У Вінниці створять єдиний реєстр демобілізованих бійців

09 жовтня 2015, 12:54

У області створено обласний центр допомоги учасникам АТО

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці створять єдиний реєстр демобілізованих бійців

    Додати коментар

У Вінницькій області створено обласний центр допомоги учасникам АТО з метою соціальної та психологічної реабілітації. Очолив його афганець та учасник АТО, голова правління громадської спілки "Всеукраїнське об"єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО" Анатолій Сливінський.

Структурно центр складатиметься із керівника, координатора з питань медичної допомоги та соціальної адаптації, координатора з питань юридичної допомоги, координатора з питань соціальної допомоги.

— Робота нашого центру розпочнеться з головного: буде створено єдиний електронний реєстр демобілізованих, — каже керівник новоствореного центру Анатолій Сливінський. — Не оминемо і добровольців, які досі були соціально незахищені. Збиратимемо про них інформацію, найперше, від командирів їхніх батальйонів тощо.

Центр діятиме на базі Обласного клінічного госпіталю для ветеранів війни та стане його структурним підрозділом.

Фото: volynnews.com

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення