За минулу добу російські окупаційні війська 76 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО

По Авдіївці ворог провів масований обстріл з танків

29 серпня 2016, 09:48

За минулу добу російські окупаційні війська 76 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

По Авдіївці ворог провів масований обстріл з танків

  адміністратор   Додати коментар

За минулу добу російські окупаційні війська 76 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО. Зокрема, 37 обстрілів зафіксовано на Донецькому, 27 на Маріупольському та 12 на Луганському напрямках.

Як повідомляє прес-центр АТО, на донецькому напрямку до світанку противник вів вогонь з важкої артилерії 152 мм калібру по Архангельському. Ввечері понад сотню снарядів калібру 122 мм випустив ворог по Авдіївці, провівши протягом двох годин серію з чотирьох обстрілів, три снаряди того ж калібру потрапили по Пісках. На ділянці Авдіївка-північні околиці Горлівки окупанти активно застосовували мінометний вогонь, у тому числі забороненого 120 мм калібру, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети. До того ж по Авдіївці ворог знов провів масований обстріл з танків, випустивши понад чотири десятки снарядів. В районі Світлодарської дуги супротивник вів вогонь з мінометів 82 мм калібру та задіяв бойові машини піхоти, по Новоселівці Другій наніс удар з протитанкового ракетного комплексу. По укріпленнях у Луганському, Пісках та Авдіївці ворог застосував зенітні установки. Захисники Пісків та Опитного потрапили в снайперські приціли.

На Маріупольському напрямку ворог випустив понад шість десятків артилерійських снарядів калібру 122 мм по Широкиному, ще біля семи одиниць - по укріпленнях в Талаківці. У Мар'їнці, Тарамчуку, Красногорівці та Талаківці противник вів мінометний, гранатометний та кулеметний вогонь, Широкине, Водяне, Новотроїцьке та Гнутове обстрілював з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, у Новогригорівці та Старогнатівці вогонь відкривався з автоматичних станкових гранатометів. У Мар'їнці зафіксовано активність бойових машин піхоти, до того ж тут і у Широкиному проявив себе снайпер.

На Луганщині по позиціях у Новоолександрівці, Новозванівці та Жовтому супротивник вів гранатометний вогонь, у Золотому застосовував стрілецьку зброю. Обстріли Станиці Луганської тривали з використанням мінометів 82 мм калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Поблизу позицій Новоолександрівки активізувався снайпер.
Двічі над нашими позиціями зафіксовано проліт БПЛА.

Фото inforesist.org


  адміністратор   29 серп. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення