За знищення військової техніки терористів бійці АТО отримають додаткову винагороду

За знищення військової техніки терористів бійці АТО отримають додаткову винагороду

29 січня 2015, 17:48
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

За знищення військової техніки терористів бійці АТО отримають додаткову винагороду

  адміністратор   Додати коментар


Вчора, 28 січня, Кабінет міністрів України затвердив проект постанови, що передбачає додаткову винагороду для бійців АТО. Відповідний проект постанови було розроблено Міністерством оборони України за ініціативою Президента України Петра Порошенка.

Постанова передбачає збільшення грошового забезпечення українським військовослужбовцям: військовим, які беруть безпосередню участь в АТО та воєнних конфліктах збільшать грошове забезпечення у два рази, особам, які беруть безпосередню участь у бойових діях з моменту оголошення воєнного часу – у три.

Також 1000 гривень обіцяють за кожну добу безпосередньої участі військовослужбовця у бойових діях.

За знищення військової техніки противника також передбачається додаткова винагорода: за знищення автомобіля – 12 тисяч гривень, танка – 48 тисяч гривень, реактивної системи залпового вогню – 60 тисяч гривень, бойового літака – 121 тисяч гривень.

за інформацією веб-порталу виконавчої влади України


  адміністратор   29 січ. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення