Росія відправила в Україну черговий “гумконвой”

Росія відправила в Україну черговий “гумконвой”

31 січня 2015, 15:47
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Росія відправила в Україну черговий “гумконвой”

  адміністратор   Додати коментар


Дванадцятий "гуманітарний комвой" з Російської Федерації перетнув кодон з Україною. Про це повідомляє Міністерство надзвичайних ситуацій РФ.

Як зазначається, колона рушила з Донського рятувального центру МНС Росії, й пройшовши відповідні процедури на пунктах пропуску "Матвіїв Курган" та "Донецьк", продовжила рух у бік Донецька та Луганська.

У МНС повідомляють, що більше 170 автомобілів доставлять у Луганську та Донецьку області продукти харчування, медикаменти, предмети першої необхідності, будівельні матеріали та електроенергетичне обладнання.

Раніше спікер МЗС Україн Євген Перебийніс наголосив, що Росія досі не проінформувала Україну про вміст чергового "гумконвою" для Донбасу.

Нагадаємо, що всупереч встановленій процедурі, Росія проводить "гумконвой" через пункти пропуску на кордоні на тимчасово непідконтрольній Україні території, й не допускає українських прикордонників та митників для огляду.


  адміністратор   31 січ. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  ООС (АТО)

  наступна публікація Ігоря Присяжнюка ховали у закритій труні

  попередня публікація ЛНР залишиться без водопостачання