привезли поранених у вінницький госпіталь фото

Через негоду літак з пораненими АТОвцями екстрено приземлився у Вінниці

03 грудня 2016, 17:05

Погані погодні умови змусили літак, який прямував із пораненими військовими до львівського шпиталю, приземлився у Вінниці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Через негоду літак з пораненими АТОвцями екстрено приземлився у Вінниці

  адміністратор   Додати коментар


Погані погодні умови змусили літак, який прямував із пораненими військовими до львівського шпиталю, приземлився у Вінниці. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на 5 канал.

Медичний літак «ВІТА» з АТОвцями прибув вчора ввечері. На борту перебувало 11 бійців з пораненнями різної тяжкості. Вони прямували з Дніпра до військового шпиталю у Львові. Проте негода, яка ось уже кілька днів панує на всій території України, змусила санітарний борт приземлитися у Вінниці.

Наразі АТОвці перебувають у вінницькому військовому шпиталі: троє з них – у реанімації, життєдіяльність одного підтримує апарат штучної вентиляції легенів, решту обстежують.

Нагадаємо, що вже кілька днів на Вінниччині вирує негода, тож «Укравтодор» відмовляє автолюбителів від поїздок.

Фото: 5 канал


  адміністратор   03 груд. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення