Протягом минулої доби у зоні АТО поранено трьох військовослужбовців

Протягом минулої доби у зоні АТО поранено трьох військовослужбовців

09 січня 2017, 10:27

Три військовослужбовці отримали поранення

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Протягом минулої доби у зоні АТО поранено трьох військовослужбовців

  адміністратор   Додати коментар


За минулу добу відбувся 51 обстріл українських позицій бойовиками, три військовослужбовці отримали поранення. Про це йдеться у щоденному звіті прес-центру штабу АТО, інформує Vlasno.info.

Маріупольський напрямок: зі 122 міліметрової артилерії БОЙОВИКИ обстрілювали Широкине. Зі 120 та 82 міліметрових мінометів вони вели вогонь по Мар'їнці, Гнутовому, Троїцькому, Водяному, Талаківці, та Широкиному. З гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли Павлопіль, Красногорівку, Гнутове, Широкине. По Мар'їнці вогонь вела БМП противника, а по Талаківці – танк.

Луганський напрямок: з мінометів різних калібрів – Троїцьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Новозванівку, Лопаскіне та Станицю Луганську. По Троїцькому стріляв снайпер.

Донецький напрямок: зі 122 міліметрової артилерії обстріляли Луганське. З 82-міліметрових мінометів – Авдіївку, Майорськ та Луганське. А з гранатометів та стрілецької зброї били по Луганському, Зайцевому та Авдіївці. По Луганському вогонь вела БМП противника.

На Різдво, нагадаємо, шестеро бійців українського війська отримали поранення.

Фото зі сторінки у соцмережі Facebook Юрія Величка

 


  адміністратор   09 січ. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення