бойове зіткнення в АТО фото

Диверсанти бойовиків тричі атакували українські позиції

14 січня 2017, 13:11

противник зазнав втрат

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Диверсанти бойовиків тричі атакували українські позиції

  адміністратор   Додати коментар


Три бойових зіткнення відбулось вчора на Донеччині. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Перша атака відбулась близько дев'ятої вечора біля села Трудівське Волноваського району. Відкривши вогонь з великокаліберного кулемета та автоматичного станкового гранатомета, у бік позицій сил АТО висунулась диверсійно-розвідувальна група бойовиків у складі до семи чоловік. Вогнем у відповідь українські бійці змусили противника відступити. Через кілька хвилин терористи здійснили другу спробу атаки. Внаслідок бойового зіткнення, один з ворожих диверсантів отримав смертельне поранення, решта відійшли у невідомому напрямку.

Ще одна сутичка відбулась біля села Петрівське, де близько дев'ятої вечора ДРГ бойовиків у складі п'яти осіб почала обстрілювати українські позиції зі стрілецької зброї. Відкривши прицільний вогонь, бійці АТО змусили розвідувальну групу противника відійти. Під час зіткнення бойовики зазнали втрат. Втрат серед наших бійців немає.

За інформацією прес-штабу АТО, бойовики продовжують здійснювати провокаційні обстріли не лише позицій українських військових, а й мирних населених пунктів. Так, окрім 62 обстрілів у бік сил АТО, які терористи здійснили минулої доби, у ніч на 14 січня вони відкрили вогонь у бік житлових будинків міста Ірміно на Луганщині. Повідомлень про втрати наразі немає.

Ілюстративне фото: UkrMedia


  адміністратор   14 січ. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення