Авдіївка-фото

Авдіївка у вогні: місто знеструмлено, загинуло троє військових, поранено двох мирних мешканців

29 січня 2017, 17:37

В ніч на 29 січня бойовики намагались взяти штурмом Авдіївську промзону

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Авдіївка у вогні: місто знеструмлено, загинуло троє військових, поранено двох мирних мешканців

  адміністратор   Додати коментар


В ніч на 29 січня бойовики намагались взяти штурмом Авдіївську промзону. Внаслідок обстрілів троє військовослужбовців загинули, одного поранено. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на "Українську правду".

Керівник Авдіївської військово-цивільної адміністрації Павло Малихін зазначив, що через обстріли постраждали також мирні мешканці. Чоловік отримав осколкове поранення спини, стегна та обличчя, а жінка - поранення правого стегна і кровотечу. Їх доправлено у лікарню.

– В результаті обстрілів знеструмлено Авдіївку. Зараз встановлюється причина та вживається відповідні заходи для відновлення постачання електроенергії, - сказав він. - З теплопостачанням усе нормально.

Наразі Авдіївський коксохімічний завод, а це найбільше в Європі коксохімічне підприємство, працює лише на одному вводі електроенергії через обрив лінії електропередач.

Фото: pravda.com.ua


  адміністратор   29 січ. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення