Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінниччина прощалась ще з одним героєм

    Додати коментар



Вчора, 7 лютого, вінничани провели в останню путь ще одного героя – бійця із Сутисок.
Біля пам'ятника Шевченку на площі Героїв Небесної Сотні лежала труна, біля неї стояли чоловіки: хтось одягнений у камуфляж, хтось у цивільному.

– Він казав: "Я вже шістьох завалив. Ось десяток наб'ю, поїду додому". Він загинув біля міста Щастя. Це сталося два дні тому, – говорив побратим загиблого із Львову.

– Він був сміливим чоловіком, справжнім воїном. Мав би бути командиром. Хисту та відваги у нього не бракувало, – каже товариш по зброї.

Вони воювали разом у батальйоні "Айдар". Зараз це штурмовий підрозділ, який сформовано з військовослужбовців з різних регіонів України.

– Ми – "Айдар" і б'ємося до останнього. Ми гинемо, але стоїмо. І будемо стояти надалі, – говорить товариш загиблого вояка з Львівщини.

Крім нього провести в останню путь вінницького бійця приїхали браття по зброї із Запоріжжя та Дніпропетровська.

– Герої не вмирають! – пролунало над площею Героїв Небесної Сотні.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення