обстріли в Авдіївці фото

Бойовики щопівгодини обстрілюють Авдіївку: під обвалами будинку опинилось троє людей

17 лютого 2017, 10:09

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції дещо загострилась

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики щопівгодини обстрілюють Авдіївку: під обвалами будинку опинилось троє людей

  адміністратор   Додати коментар

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції дещо загострилась. За словами очільника Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павла Жебрівського, вчора із настанням сутінків бойовики стріляли з великокаліберної зброї по Авдіївці кожних 20-30 хвилин. Значних пошкоджень зазнали житлові будинки. Внаслідок прямого попадання снаряду стелі четвертого та п'ятого поверхів будинку на вулиці Гагаріна обвалились на третій поверх. Під завалами опинились троє людей. Внаслідок поранення осколком у голову загинув 43-річний чоловік.
На цій же вулиці внаслідок потрапляння снаряду у квартиру на четвертому поверсі розірвало систему опалення. Через прорив гарячої води опіки отримав 76-річний місцевий мешканець.
Ще один снаряд влучив у приміщення магазину, в якому на той час перебувало три дівчини. На щастя, ніхто з них не постраждав.
обстріли в Авдіївці фото
обстріли в Авдіївці фото

Загалом ситуація у зоні АТО залишається складною на всіх напрямках: бойовики стріляють з легкого виду озброєння, різнокаліберних мінометів, БМП, БТРів, танків, ПТРК. По українських позиціях ведуть вогонь і снайпери противника. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, загалом за минулу добу терористи здійснили 66 обстрілів, внаслідок яких троє українських військових загинули, ще десять — отримали поранення.

Фото прес-служби ГУ Національної поліції Донецької області


  адміністратор   17 лют. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення