обстріли Авдіївки фото

Бойовики гатять по Авдіївці: під вогнем опинився дитсадок, школа та житлові будинки

03 березня 2017, 09:50

Минулої доби вогонь біля Авдіївки не вщухав

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики гатять по Авдіївці: під вогнем опинився дитсадок, школа та житлові будинки

  адміністратор   Додати коментар


Минулої доби вогонь біля Авдіївки не вщухав. Бойовики стріляли з різних видів озброєння, у тому числі з танків.

За словами очільника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, один із снарядів вибухнув біля школи, пошкодивши вікна і фасад, ще один – біля дитсадка, пошкодивши вікна і стіни.

Під обстрілами опинились й житлові квартали по вулицях Гагаріна, Комунальній, Корольовій, Нахімова, Менделєєва, Воробйова та Молодіжній. У будинках пошкоджено стіни, дахи, вибито вікна. Інформації про постраждалих наразі немає.
обстріли Авдіївки фото
обстріли Авдіївки фото
обстріли Авдіївки фото
обстріли Авдіївки фото

За інформацією прес-центру штабу АТО, усього минулої доби бойовики 116 разів відкривали вогонь вздовж усієї лінії розмежування. Стріляють, у тому числі, із заборонених Мінськими домовленостями «Градів», танків, артилерії, великокаліберних мінометів. Внаслідок обстрілів українських позиції, вчора у зоні АТО загинув один боєць, 15 отримали поранення, семеро – травми.

Фото прес-служби ГУ Національної поліції у Донецькій області


  адміністратор   03 бер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення