12 мм артилерія в АТО фото

Ситуація у зоні АТО загострюється: центрами вогневого протистояння стали Широкине та Водяне

27 березня 2017, 09:55

Бойовики збільшують кількість обстрілів у зоні проведення антитерористичної операції

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Ситуація у зоні АТО загострюється: центрами вогневого протистояння стали Широкине та Водяне

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики збільшують кількість обстрілів у зоні проведення антитерористичної операції: вчора вони 88 разів відкривали вогонь вздовж усієї лінії розмежування сторін. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, "найгарячішою" залишається ситуація на Маріупольському напрямку. Центрами вогневого протистояння стали околиці Широкиного та Водяного, які потрапили під вогонь з 122 міліметрової артилерії, 120 міліметрових мінометів, гранатометів та кулеметів. Також по українських позиціях біля Широкиного терористи вели вогонь з танку та стріляли ворожі снайпери. Під обстрілами з 120 міліметрових мінометів опинились позиції бійців АТО під Гнутовим, Павлополем, Лебединським та Талаківкою, з БМП — під Новотроїцьким, з гранатометів та великокаліберних кулеметів — під Красногорівкою та Мар'їнкою.

Неспокійно було й на Донецькому напрямку – тут терористи обстрілювали українські позиції практично з усього арсеналу важкого озброєння. Під вогонь з 152 міліметрової артилерії та різнокаліберних мінометів потрапили захисники Троїцького, з 120 міліметрових мінометів — Авдіївки та Луганського, з 82 міліметрових мінометів — Кам'янки Верхньоторецького та Авдіївки. По Кам'янці терористи гатили з танку, по Вехньоторецькому та Пісках — з БМП. Біля Троїцького активізувалися снайпери противника. Також бойовики вкотре накрили з "Градів" житлові квартали Авдіївки.

На Луганщині противник обстріляв з протитанкових ракетних комплексів Новозванівку, з гранатометів — Новоолександрівку, Катеринівку та Кримське.

Внаслідок обстрілів бойовиків минулої доби загинули троє бійців АТО, восьмеро — отримали поранення.

Фото: ukrinform.ua


  адміністратор   27 бер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення