АТО фото

Доба в АТО: 61 обстріл, епіцентр вогневого протистояння — Донецький напрямок

29 березня 2017, 10:09

Бойовики активізувалися на Донецькому напрямку — саме він став епіцентром вогневого протистояння минулої доби

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: 61 обстріл, епіцентр вогневого протистояння — Донецький напрямок

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики активізувалися на Донецькому напрямку — саме він став епіцентром вогневого протистояння минулої доби. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Найгарячішою", як і раніше, залишається ситуація під Авдіївкою та Троїцьким, які вчора опинились під вогнем з різнокаліберних мінометів. По Кам'янці, Кримському та Луганському терористи били з 120 міліметрових мінометів, по Опитному — з 82 міліметрових мінометів, по Авдіївці, Пісках, Невельському та Опитному – з гранатометів та великокаліберних кулеметів, по Луганському та Кримському — з БМП.

На Маріупольському напрямку під обстрілами з 82 міліметрових мінометів опинились українські позиції під Тарамчуком та Красногорівкою, з гранатометів та великокаліберних кулеметів — під Водяним, Павлополем, Лебединським та Красногорівкою, із "зенітки" – під Широкиним. Біля Гнутового та Водяного активізувались снайпери бойовиків.

На Луганщині стріляли з великокаліберних кулеметів та різнокаліберних мінометів по Новозванівці, з гранатометів та великокаліберних кулеметів — по Новоолександрівці.

Усього бойовики минулої доби 61 раз порушили "режим тиші". У відповідь на збройні провокації українські воїни змушені були час від часу відкривати вогонь. Внаслідок вогневого протистояння, вчора поранено трьох бійців.

Фото: ZIK / EPA / ANATOLII STEPANOV 


  адміністратор   29 бер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  ООС (АТО)

  наступна публікація Двоє військових загинули у зоні АТО

  попередня публікація Бойовики вдарили по морпіхам біля Широкиного із «зеніток»