обстріли в АТО фото

Доба в АТО: поранено п'ять наших військових

08 квітня 2017, 10:51

Найбільше "гатили" по Маріуполю

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: поранено п'ять наших військових

  адміністратор   Додати коментар

В зоні АТО російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим тиші та постійно відкривають вогонь по позиціях вйськових Збройних сил України. Зокрема, протягом минулої доби противник 43 рази обстріляв позиції сил АТО, повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Найбільша кількість обстрілів зафіксована поблизу Маріуполя. З мінометів калібру 120мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП ворог відкривав вогонь по захисниках Новогригорівки. Міномети калібру 82мм, гранатомети різних систем, кулемети великих калібрів та вогонь снайперів застосовував у районі Красногорівки. Опорні пункти наших військ поблизу Мар'їнки противник турбував вогнем з 82 міліметрових мінометів та стрілецької зброї. З протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілював позиції під Водяним, Широкиним та Березовим. Кулемети великих калібрів застосовував поблизу Чермалика, по захисниках Новотроїцького гатив БМП та ворожі снайпери. Морських піхотинців поблизу Гнутового та Талаківки підрозділи російсько-окупаційних військ обстрілювали зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку, у бік опорних пунктів у районах Авдіївки та Верхньоторецького ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82мм та гранатометів різних систем. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вів вогонь по позиціях поблизу Кам'янки. Протитанкові гранатомети противник застосовував проти захисників Пісків та Зайцевого, а по позиціям в районі Опиного гатив із озброєння БМП.

На Луганському напрямку, по захисниках Катеринівки та станиці Луганської противник вів вогонь з гранатометів, а великокаліберні кулемети застосовував поблизу Кримського.

Незважаючи на збройні провокації ворога українські військовослужбовці дотримувались режиму  тиші та вогонь у відповідь не відкривали.

За минулу добу п'ятеро військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Фото: ua.korrespondent.net


  адміністратор   08 квіт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення