ПТРК в АТО фото

Бойовики 65 разів провокували бійців АТО на відкриття вогню

14 квітня 2017, 10:03

Бойовики продовжують стріляти по українських позиціях, використовуючи весь арсенал наявної зброї

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики 65 разів провокували бійців АТО на відкриття вогню

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики продовжують стріляти по українських позиціях, використовуючи весь арсенал наявної зброї. Вчора вони 65 разів відкривали вогонь. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Епіцентром бойових дій, як і у попередні дні залишається Маріупольський напрямок. Минулої доби під вогнем противника опинилось Водяне, по якому гатили з 122 міліметрової артилерії, БМП та великокаліберних кулеметів. По українських позиціях під Широкиним стріляли з 120 міліметрових мінометів, БМП, "зеніток", гранатометів та стрілецької зброї, під Гнутовим — з 120 міліметрових мінометів та стрілецької зброї, під Талаківкою – з 82 міліметрових мінометів та протитанкових гранатометів, під Павлополем, Мар'їнкою та Красногорівкою — з гранатометів. Також терористи обстріляли з великокаліберних кулеметів Чермалик, Гранітне та Мар'їнку, зі стрілецької зброї – Старогнатівку. Під Водяним, Талаківкою, Павлополем та Новотроїцьким активізувались снайпери противника.

На Донецькому напрямку під обстрілами з різнокаліберних мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів опинилась Авдіївка, з 82 міліметрових мінометів — Луганське, з ПТРК, БМП, 82 міліметрових мінометів та гранатометів — Опитне, з гранатометів – Невельське, із "зеніток" та великокаліберних кулеметів – Кам'янка, зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів – шахта «Бутовка».

На Луганському напрямку бойовики вели вогонь з гранатометів по Новоолександрівці та Катеринівці.

Внаслідок ворожих обстрілів минулої доби двоє бійців АТО отримали поранення.

Ілюстративне фото: voi.com.ua


  адміністратор   14 квіт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення