120 мм міномети в АТО фото

Ситуація у зоні АТО загострюється: бойовики накрили щільним вогнем Приморський напрямок

18 квітня 2017, 09:46

Вчора вони 32 рази порушили "режим тиші"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Ситуація у зоні АТО загострюється: бойовики накрили щільним вогнем Приморський напрямок

  адміністратор   Додати коментар

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції загострюється: бойовики обстрілюють українські позиції на всіх напрямках. Вчора вони 32 рази порушили "режим тиші". Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Як і у попередні дні, найскладнішою залишається ситуація на Маріупольському напрямку. Тут під вогнем з 120 міліметрових мінометів та БМП опинилась Новогригорівка, з 82 міліметрових мінометів — Чермалик,з великокаліберних кулеметів — Мар'їнка. Морпіх біля Водяного противник обстріляв з БМП, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, під Широкиним, Талаківкою та Павлополем — зі стрілецької зброї та гранатометів. Також під Талаківкою та Водяним активно працювали снайпери бойовиків.

На Донецькому напрямку під обстріли з 82-міліметрових мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапила Авдіївка, з протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – шахта «Бутовка», з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Кам'янка.

На Луганщині бойовики били з 82 міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів по Катеринівці, з протитанкових гранатометів – по Новоолександрівці.

Внаслідок ворожих обстрілів вчора один боєць АТО отримав поранення. На щастя, загиблих немає.

Фото: ukrinform.ua


  адміністратор   18 квіт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення