бойовики-стріляють-фото

Доба в АТО: 45 обстрілів, п'ять бійців поранено

07 травня 2017, 13:04

Протягом минулої доби бойовики 45 разів відкривали вогонь

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: 45 обстрілів, п'ять бійців поранено

  адміністратор   Додати коментар


Протягом минулої доби бойовики 45 разів відкривали вогонь по опорних пунктах наших військовослужбовців. Внаслідок обстрілів п'ятеро наших бійців отримали поранення. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120-мм та 82-мм, танку та гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог гатив по опорних пунктах поруч Авдіївки. Вогнем мінометів калібру 120-мм, озброєння БМП, гранатометів та кулеметів великих калібрів противник накривав захисників Луганського, а з 82-міліметрових мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів бив по оборонцях Верхньоторецького. Озброєння БМП, гранатомети та кулемети великих калібрів ворог застосовував по позиціях неподалік населеного пункту Піски, а гранатомети та кулемети великих калібрів – по опорних пунктах поблизу шахти «Бутівка», Майорська, Кам'янки та Зайцевого В районах населених пунктів Зайцеве, Опитне та Піски діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку 120-міліметрові міномети, озброєння БМП та БТР, стрілецьку зброю ворог застосовував по позиціях поруч Широкиного. З мінометів калібру 82-мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів противник гатив по опорних пунктах поблизу Павлополя, а з озброєння БТР, зенітних установок ЗУ-23-2 та стрілецької зброї бив по позиціях поруч Водяного. З мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, гранатометів та кулеметів великих калібрів ворог вів вогонь по захисниках Красногорівки та Мар'їнки, а з 82-міліметрових мінометів та стрілецької зброї – по оборонцях Гнутового. Кулемети великих калібрів противник застосовував по позиціях поруч Чермалика. В районі Водяного активно діяли ворожі снайпери.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120-мм, озброєння БМП, протитанкових ракетних комплексів та великокаліберних кулеметів підрозділи російсько-окупаційних військ гатили по позиціях поблизу Кримського. Вогнем мінометів калібру 120-мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог накривав опорні пункти неподалік Новозванівки та Новоолександрівки. З протитанкових гранатометів противник вів вогонь по позиціях у районі Троїцького, а зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів – по опорних пунктах неподалік станиці Луганської.

Фото: rbc.ua


  адміністратор   07 трав. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення