АТО фото

Бойовики 37 разів провокували українських бійців на відкриття вогню

11 травня 2017, 10:33

Бойовики продовжують порушувати "режим тиші" у зоні проведення бойових дій на Донбасі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики 37 разів провокували українських бійців на відкриття вогню

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики продовжують порушувати "режим тиші" у зоні проведення бойових дій на Донбасі. Вчора вони 37 разів відкривали вогонь. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку терористи стріляли з "Градів", 82 міліметрових мінометів, танку, БМП, БТР, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по українських позиціях під Широкиним, з 82 міліметрових мінометів — під Красногорівкою, з БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів під Водяних. Морпіхи під Гнутовим потрапили під вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, а бійці під Павлополем та Новоселівкою Другою – а з кулеметів великих калібрів та гранатометів.

На Донецькому напрямку гатили з 120 міліметрових мінометів по шахті «Бутовка», з 82 міліметрових мінометів, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – по Зайцевому, з 82 міліметрових мінометів та великокаліберних кулеметів — по Авдіївці, з БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Новгородському. Гранатометним вогнем та вогнем з великокаліберних кулеметів накрили Кам'янку, з БМП — Троїцьке, з гранатометів та великокаліберних кулеметів — Піски.

На Луганському напрямку під обстрілами з 120 міліметрових мінометів та гранатометів опинилась Новоолександрівка, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Валуйське та Новозванівка, з гранатометів – Кримське.

Внаслідок обстрілів один військовий загинув, ще один – отримав поранення.

Ілюстративне фото прес-служби Міноборони


  адміністратор   11 трав. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення