"Гради" в АТО фото

На Донеччині вночі було напружено: бойовики накрили сили АТО потужним вогнем з «Градів»

23 травня 2017, 09:47

Ситуація у зоні АТО залишається напруженою, періодично загострюючись на окремих напрямках

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Донеччині вночі було напружено: бойовики накрили сили АТО потужним вогнем з «Градів»

  адміністратор   Додати коментар


Ситуація у зоні АТО залишається напруженою, періодично загострюючись на окремих напрямках. Так, вчора "найгарячішою" точкою у зоні бойових дій на Донбасі був Донецький та Маріупольський напрямки. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

З 59 обстрілів, які противник здійснив минулої доби, половина припадає на околиці Маріуполя. Вогнем з 82 міліметрових мінометів противник накрив Красногорівку, зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів – Широкине, Тарамчук та північні околиці Мар'їнки. Також близько 30 мін з 120 міліметрових мінометів бойовики випустили по Павлополю.

На Донецькому напрямку ситуація загострилася із настанням сутінків. Так, у темну пору доби терористи відкрили потужний вогонь з "Градів" по Опитному. По Авдіївці стріляли з різнокаліберних мінометів, гранатометів та стрілецької зброї, по Зайцевому — з БМП.

На Луганщині противник обстрілював з гранатометів Малинове, зі стрілецької зброї — Станицю Луганську та Донець.
Внаслідок ворожих обстрілів вчора на Донбасі постраждали четверо українських бійців.

Ілюстративне фото: uain.press


  адміністратор   23 трав. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення