Припинення вогню тривало лише три години

Припинення вогню тривало лише три години

16 лютого 2015, 13:08

Чергове "перемир'я" поповнює список загиблих та поранених в зоні АТО

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Припинення вогню тривало лише три години

    Додати коментар

З опівночі 15 лютого згідно черговим мінським домовленостям повинен був припинитись вогонь на всій території АТО. Але "режим тиші" протримався лише три години, після чого бойовики відкривали вогонь 112 разів. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Зокрема, обстріли у Дебальцевському напрямку навіть почастішали. Від "Градів" та артилерії постраждали селища Чернухіно, Попасна, Санжарівка, Золоте, Камянка. Зранку прямим влучанням зруйнували Дебальцевський міський відділок міліції та обстріляли житлові будинки.

У Донецькому та Луганському напрямках інтенсивність обстрілів зменшилась. Мінометний вогнем накривали села Тошківка, Опитне, Новотошківське. У Попасній загинули двоє мирних мешканців після попадання снарядів у центр міста. А біля Будинку культури села Новотошківка Попаснянського району обстріляли людей просто під час роздачі гуманітарної допомоги. На щастя, ніхто не постраждав, люди встигли сховатись в укриття.

Через мінометний вогонь пошкоджено будівлю лікарні у місті Щастя. В одному з корпусів зруйнували дах, в інших вибили вікна і двері. Частину пацієнтів перевели в лікувальні заклади Лисичанська, Сєвєродонецьк, Новоайдар, Петрівку, Сватово.
likarnya-Shastya-1
Селище Широкіне біля Маріуполя двічі обстріляли з танків. "Оборона Маріуполя" повідомила про п'ятьох загиблих вояках батальйону "Азов" та 22 поранених. Зранку 16-го лютого бойовики продовжують мінометний обстріл селища. Більшість місцевих мешканців евакуйована, решта постійно перебуває в укриттях та підвалах.

Відео ранкового бою під Широкиним: 
https://www.youtube.com/watch?v=NTT1JBxbim8#t=18https://www.youtube.com/watch?v=NTT1JBxbim8#t=18

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення