танк в АТО фото

Бойовики вдарили по силах АТО біля Авдіївки з танків: снаряди влучили у житловий квартал

12 червня 2017, 09:55

Бойовики не припиняють обстрілювати українські позиції у зоні АТО та мирні населені пункти

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики вдарили по силах АТО біля Авдіївки з танків: снаряди влучили у житловий квартал

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики не припиняють обстрілювати українські позиції у зоні АТО та мирні населені пункти. Вчора вони 67 разів порушили "режим тиші", використовуючи у тому числі й заборонене артилерійське озброєння. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку під вогнем з 122 міліметрової артилерії опинились українські позиції під Павлополем та Новогригорівкою, з 120 міліметрових мінометів — під Гнутовим, з 82 міліметрових мінометів — під Новомихайлівкою та Красногорівкою, з ПТРК — під Павлополем. По Талаківці, Лебединському та Водяному терористи гатили зі стрілецької зброї, гранатометів та БМП.

На Донецькому напрямку бойові дії не вщухають біля Авдіївки, по якій вчора стріляли з мінометів та менш потужних видів зброї. З цих же видів зброї противник вів вогонь по околицях Кам'янки. Близько шостої години вечора терористи вдарили по цій ділянці з танків. Один з ворожих снарядів влучив у житловий квартал Авдіївки. На щастя, постраждалих немає. По силах АТО під Пісками та Верхньоторецькому бойовики стріляли з різнокаліберних мінометів та піхотного озброєння, під Зайцевим — з гранатометів та БМП.

На Луганщині під обстрілами з мінометів опинилось Кримське, Новотошківське та Катеринівка, з 152 міліметрових гаубиць — Новотошківське, з 82 міліметрових мінометів та артилерії — Троїцьке та Попасна, з великокаліберних кулеметів та гранатометів –Новозванівка та Новоолександрівка.

Внаслідок бойових дій вчора у зоні АТО загинуло двоє українських військових, ще четверо отримали поранення.

Ілюстративне фото: fakty.ictv.ua


  адміністратор   12 черв. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення