артилерія в АТО фото

Бойовики вдарили із забороненої артилерії по селищі на Донеччині: загинула людина

15 червня 2017, 10:23

Бойовики продовжують обстрілювати будинки мирних мешканців Донбасу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики вдарили із забороненої артилерії по селищі на Донеччині: загинула людина

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики продовжують обстрілювати будинки мирних мешканців Донбасу. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, сьогодні вночі терористи накрили вогнем із забороненої 152 міліметрової артилерії селище Суху Балку на Донеччині. Один із снарядів потрапив у житловий будинок на вулиці Молодіжній, внаслідок чого загинув 52-річний місцевий мешканець. Також через розрив снарядів пошкоджено ще три будинки, водонапірну вежу та газову трубу, обірвано електродроти, тож населений пункт залишився без світла. Усі масштаби події встановлюють правоохоронці.

Окрім населених пунктів, противник не припиняє обстрілювати позиції українських захисників — вчора вони 55 разів відкривали вогонь вздовж усієї лінії розмежування.

На Маріупольському напрямку бойовики стріляли з 120 міліметрових мінометів по силах АТО під Миколаївкою, з 122 міліметровою артилерією — під Чермаликом, з 82 міліметрових мінометів — під Красногорівкою, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та піхотного озброєння — під Павлополем, Талаківкою, Водяним, Лебединським, Широкиним, Гнутовим та Мар'їнкою.

На Донецькому напрямку противник влаштував збройні провокації під Новолуганським, яке опинилось під обстрілами з танку. По Авдіївці, Опитному та Верхньоторецькому стріляли з різнокаліберних мінометів, по Пісках — з 122 міліметрової артилерії, по Майорську, Кам'янці та Невельському — з гранатометів та стрілецької зброї.

На Луганщині бойовики били з 120 міліметрових мінометів по Катеринівці, Новоолександрівці, Щасті та Трьохізбенці, з гранатометів та стрілецької зброї — по Жовтому, Новотошківському, Кримському, Троїцькому та Станиці Луганській.

Внаслідок ворожих обстрілів вчора на Донбасі троє бійців АТО поранено.

Фото: censor.net.ua


  адміністратор   15 черв. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення