артилерія в АТО фото

Бойовики із заходом сонця посилюють обстріли з важкої артилерії

21 червня 2017, 09:55

Бойовики продовжують обстрілювати українські позиції, використовуючи у тому числі й важке артилерійське озброєння

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики із заходом сонця посилюють обстріли з важкої артилерії

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики продовжують обстрілювати українські позиції, використовуючи у тому числі й важке артилерійське озброєння. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку вчора терористи били вдень з піхотного озброєння, а вночі пускали в хід артилерію. Під вогнем з 122 міліметрової артилерії та гранатометів опинились позиції українських бійців під Талаківкою. Також тут противник посилював обстріли й снайперським вогнем. По силах АТО під Гнутовим бойовики вдарили з 82 міліметрової артилерії, під Широкиним, Водяним, Павлополем, Новомихайлівкою та Мар'їнкою — з гранатометів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку бойовики стріляли з гранатометів та великокаліберних кулеметів по позиціях українських військових під Кам'янкою, з різнокаліберних мінометів, стрілецької зброї та гранатометів — під Авдіївкою, з піхотного озброєння та БМП – під Верхньоторецьким.

На Луганщині ворог накрив вогнем з 152 міліметрової артилерії та 120 міліметрових мінометів наші позиції під Кримським, з 82 міліметрових мінометів та БМП – під Новозванівкою. По Щастю, Станиці Луганській та Новоолександрівці гатили з гранатометів та стрілецької зброї.

Загалом вчора противник 36 разів порушив умови перемир'я. Одного українського воїна поранено.

Фото: news_hub.dc5m.hce-project.com


  адміністратор   21 черв. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення