АТО фото

Бойовики активніше обстрілюють сили АТО на Донеччині: є постраждалі

07 липня 2017, 10:04

Кількість обстрілів з боку незаконних збройних формувань порівняно з минулими днями дещо збільшилас

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики активніше обстрілюють сили АТО на Донеччині: є постраждалі

  адміністратор   Додати коментар


Кількість обстрілів з боку незаконних збройних формувань порівняно з минулими днями дещо збільшилась. Вчора бойовики 24 разів порушили "режим тиші". Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку під вогнем зі стрілецької зброї та гранатометів опинились українські позиції під Широкиним, Лебединським, Водяним, Гнутовим, Павлополем, Новотроїцьким та Мар'їнкою. Також по Широкиному противник гатив з 82 міліметрових мінометів, а по Павлополю — з 82 міліметрових мінометів.

На Донецькому напрямку терористи влаштували збройні провокації під Авдіївкою, Опитним, Пісками та Невельським, які обстріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів і БМП. А вночі вдарили із заборонених 120 міліметрових мінометів, БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів по Троїцькому.

На Луганщині минулої доби неспокійно було під Старим Айдаром, Станицею Луганською, Донцем та Кримським, які опинились під обстрілами з піхотного озброєння.

Внаслідок бойових дій вчора у зоні АТО загинув один український боєць, ще один отримав поранення.

Фото: ЕРА


  адміністратор   07 лип. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення