АТО фото

Пожежі та зруйновані будинки: бойовики накрили вогнем житлові квартали Мар'їнки

13 липня 2017, 10:04

Бойовики не припиняють порушувати умови "хлібного перемир'я", обстрілюючи як українські позиції, так і будинки мирних мешканців

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Пожежі та зруйновані будинки: бойовики накрили вогнем житлові квартали Мар'їнки

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики не припиняють порушувати умови "хлібного перемир'я", обстрілюючи як українські позиції, так і будинки мирних мешканців. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Вчора противник різко збільшив кількість обстрілів вздовж усієї лінії розмежування сторін, загалом відкривши вогонь 30 разів.

На Донецькому напрямку терористи обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, БМП та різнокаліберних мінометів сили АТО під Калиновим та Троїцьким. У відповідь на збройні провокації українські бійці відкрили вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів. Також під обстрілами вкотре опинились наші опорні пункти під Авдіївкою.

На Маріупольському напрямку противник бив з 82 міліметрових мінометів по позиціях бійців АТО під Березовим та Новомихайлівкою, з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – під Красногорівкою, Талаківкою, Водяним, Гнутовим та Павлополем. Також бойовики вчора не лише обстріляли з 82 міліметрових мінометів позиції українських військових під Мар'їнкою, а й накрили мінометним та кулеметним вогнем житлові квартали самого міста, що призвело до пожеж та руйнувань будинків.

На Луганщині під обстрілами зі стрілецької зброї та гранатометів опинились околиці Новозванівки, з 120 міліметрових мінометів — Станиці Луганської.

Внаслідок бойових дій вчора один боєць АТО загинув, ще одного — поранено.

Фото: tsn.ua


  адміністратор   13 лип. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення