згоріло пшеничне поле на Донеччині фото

«Хлібне перемир'я»: через обстріли на Донеччині дощенту згоріло пшеничне поле

21 липня 2017, 10:17

Бойовики не припиняють відкривати вогонь та завдавати збитків мирним мешканцям Донбасу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Хлібне перемир'я»: через обстріли на Донеччині дощенту згоріло пшеничне поле

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики не припиняють відкривати вогонь та завдавати збитків мирним мешканцям Донбасу. Так, вчора вони знову не дотримались умови "хлібного перемир'я", внаслідок чого згоріло 60 гектарів пшеничного поля. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Вчора, 20 липня, біля села Новгородське Донецької області через обстріли терористів загорілось пшеничне поле. На момент прибуття пожежників полум'я вже знищило 60 гектарів посівів. Близько години 24 рятувальників на чотирьох пожежних машинах боролись з вогняною стихією й о 13.34 повністю її ліквідували. Та пожежа завдала колосальних збитків.
згоріло пшеничне поле на Донеччині фото
згоріло пшеничне поле на Донеччині фото

Загалом вчора у зоні проведення антитерористичної операції ситуація дещо загострилась. Як повідомляють у прес-центрі штабу АТО, бойовики загалом 29 разів відкривали вогонь, у тому числі й із забороненої зброї, вздовж усієї лінії розмежування сторін. Через обстріли п'ятеро бійців АТО загинули, ще восьмеро — поранено, одного взяли у полон. Таких значних втрат українське військо зазнало під Красногорівкою, де відбулось зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків – там противник накрив бійців АТО потужним обстрілом із заборонених мінометів та танків.

Фото прес-слуби ГУ ДСНС України у Вінницькій області


  адміністратор   21 лип. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення