Загиблий в АТО фото

Доба в АТО: один боєць загинув, п'ятеро отримали поранення

28 липня 2017, 09:55

Бойовики 22 рази обстріляли позиції сил АТО

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: один боєць загинув, п'ятеро отримали поранення

  адміністратор   Додати коментар

Протягом минулої доби в зоні АТО загинув один боєць і ще п'ятеро отримали поранення, повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Загалом, як ідеться у повідомленні, протягом минулої доби незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир'я. Обстріли розпочалися близько 18 години і тривали до опівночі. Протягом цього часу обстріли проводились практично вздовж всієї лінії розмежування.

Так на Луганському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики били по наших позиціях у Кримському, Новозванівці, Новотошківському. В районі Попасної злочинці застосовували міномети калібру 120 та 82 міліметри, а по Троїцькому вели вогонь з озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку, ввечері, під мінометний вогонь ворога потрапили опорні пункти сил АТО у Павлополі та Водяному. А по Талаківці бойовики тричі били з гранатометів і стрілецької зброї.

Близько 20 години, злочинці півтори години вели вогонь з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів по українських укріпленнях неподалік Авдіївки, що на Донецькому напрямку. Внаслідок цього обстрілу один український військовий отримав поранення.

У свою чергу сили АТО 12 разів застосовували зброю.

Фото: goloskarpat.info


  адміністратор   28 лип. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення