міномети в АТО фото

Після заходу сонця бойовики накрили потужним вогнем українські позиції: є постраждалі

12 серпня 2017, 14:30

Проросійські терористи не припиняють вести бойові дії у зоні АТО, активізуючись у темну пору доби

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Після заходу сонця бойовики накрили потужним вогнем українські позиції: є постраждалі

  адміністратор   Додати коментар


Проросійські терористи не припиняють вести бойові дії у зоні АТО, активізуючись у темну пору доби. Вчора в результаті ворожих обстрілів шестеро українських бійців отримали поранення. Також минулої доби один військовий загинув, підірвавшись на вибуховому пристрої, ще троє – отримали поранення. Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко під час щоденного брифінгу.

На Луганщині ситуація залишається складною. Під вогнем з легкого озброєння опинились наші опорні пункти під Кримським та Новоолександрівкою, з важкого озброєння – під Новотошківським, Кримським, Щастям та Сизим. Потужного мінометного удару ворог завдав після заходу сонця по силах АТО в районі бахмутської траси, випустивши понад 30 мін з 120-міліметрових мінометів.

На Донецькому напрямку, як і раніше, найгарячішою точкою залишається Авдіївка. Вчора околиці міста противник обстріляв з гранатометів та крупнокаліберних кулеметів. Також під обстрілами з крупнокаліберних кулеметів опинились українські позиції під Зайцевим.

На Маріупольському напрямку терористи також активізувались із настанням сутінків. Стріляли із легкого озброєння та мінометів по Гнутовому, Водяному, Лебединському та Широкиному.

Фото: uapress.info


  адміністратор   12 серп. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення