міномети в АТО фото

Із настанням сутінків бойовики вдарили по українських позиціях

24 серпня 2017, 09:44

Вогонь у зоні проведення антитерористичної операції не вщухає

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Із настанням сутінків бойовики вдарили по українських позиціях

  адміністратор   Додати коментар

Вогонь у зоні проведення антитерористичної операції не вщухає – якщо вдень активність бойовиків була мінімальною, то із настанням сутінків вони посилили обстріли українських позицій. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку противник бив з гранатометів та великокаліберних кулеметів по українських опорних пунктах в авдіївській промзоні. Під вогнем ворога опинились і сили АТО під Зайцевим, Майорськом та біля шахти Бутовка.

На Маріупольському напрямку противник відкривав вогонь по Павлополю, Широкиному та Лебединському.

На Луганщині бойовики обстріляли із заборонених 82-міліметрових мінометів наші позиції під Новоолександрівкою, внаслідок чого один боєць АТО отримав поранення. З гранатометів терористи гатили по околицях Катеринівки та Кримського.

Загалом вчора бойовики влаштували у зоні АТО 18 збройних провокацій.

Ілюстративне фото: depo.ua


  адміністратор   24 серп. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення