артилерія в АТО фото

У зоні АТО гаряче: бойовики вперше з початку перемир’я відкрили вогонь з артилерії

18 вересня 2017, 10:18

Бойовики не припиняють здійснювати збройні провокації у зоні проведення антитерористичної операції

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У зоні АТО гаряче: бойовики вперше з початку перемир’я відкрили вогонь з артилерії

  адміністратор   Додати коментар

Бойовики не припиняють здійснювати збройні провокації у зоні проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, ввечері та вночі було гаряче в авдіївській промзоні, яка опинилась під обстрілами з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. З цих же видів зброї бойовики стріляли по околицях шахти Бутівка.

На Маріупольському напрямку терористи накрили вогнем із "зеніток" українські позиції під Гнутовим, з великокаліберних кулеметів — під Водяним.

На Луганщині теж було неспокійно — тут бойовики вперше з початку перемир'я відкрили вогонь з артилерії. Так, близько дев'ятої години вечора противник обстріляв з 122-міліметрової артилерії сили АТО під Новотошківським, з 82-міліметрових мінометів — під Кримським та Причеплівкою.

Загалом минулої доби проросійські силовики 31 раз порушив "режим тиші". Внаслідок обстрілів один боєць АТО отримав поранення.

Фото: ukr.media


  адміністратор   18 вер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення