82 мм міномети в АТО фото

Бойовики «турбували» українських воїнів вогнем з гранатометів та стрілецької зброї

22 жовтня 2017, 14:52

Бойовики продовжують порушувати всі домовленості щодо перемир'я та обстрілюють позиції українських воїнів у зоні АТО

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики «турбували» українських воїнів вогнем з гранатометів та стрілецької зброї

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики продовжують порушувати всі домовленості щодо перемир'я та обстрілюють позиції українських воїнів у зоні АТО. Минулої доби вони зосередили вогонь на Луганському напрямку. Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник під час щоденного брифінгу.

Так, після другої години дня противник відкрив турбуючий вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів по опорних пунктах українських військових під Новозванівкою, Кримським та Новоолександрівкою. Кулеметним вогнем у відповідь українські захисники заспокоїли ворога. А близько о пів на п'яту годину терористи вдарили із заборонених 82-міліметрових мінометів по силах АТО під Троїцьким – загалом випустили 35 мін.

На Донецькому напрямку минулої доби під ворожим вогнем з гранатометів та стрілецької зброї опинились наші позиції під Авдіївкою, Кам'янкою, Верхньоторецьким та шахтою Бутівка.

З цих же видів зброї бойовики обстріляли околиці Богданівки, Талаківки, Старогнатівки та Мар'їнки на Маріупольському напрямку.

На щастя, втрат у лавах українського війська вчора не було. Один військовий отримав поранення – потерпілого госпіталізували в Харків.

Фото: Depo.ua


  адміністратор   22 жовт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення