АТО фото

Бойовики змістили активність на Маріупольський напрямок: стріляють з мінометів

27 жовтня 2017, 10:09

Бойовики вчора продовжили обстрілювати українські позиції, змістивши вогневу активність з Донецького на Маріупольський напрямок

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики змістили активність на Маріупольський напрямок: стріляють з мінометів

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики вчора продовжили обстрілювати українські позиції, змістивши вогневу активність з Донецького на Маріупольський напрямок. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

По околицях Гнутового противник гатив з 82-міліметрових мінометів, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Також під мінометними обстрілами опинились українські позиції під Павлополем та Водяним.

На Донецькому напрямку найнеспокійніше минулої доби було в авдіївській промзоні, по якій терористи вели вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А внаслідок гранатометного вогню, який противник відкрив поблизу Пісків, бойову травму отримав боєць АТО.

На Луганщині бойовики обстріляли з гранатометів та стрілецької зброї Станицю Луганську.

Загалом противник вчора 20 разів порушив "режим тиші".

Фото: ukranews.com


  адміністратор   27 жовт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення