Широкине фото

У Широкиному невдовзі не залишиться жодного вцілілого будинку

28 жовтня 2017, 10:27

Протягом минулої доби бойовики 19 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Широкиному невдовзі не залишиться жодного вцілілого будинку

  адміністратор   Додати коментар


Протягом минулої доби бойовики 19 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців. В результаті вогневих протистоянь двоє наших бійців отримали поранення. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Приморському напрямку противник продовжує загострювати ситуацію. Як повідомляє мобільна прес-група ОТУ "Маріуполь", обстрілюють наших захисників із різноманітної зброї. Поблизу Широкиного, наприклад, застосували "стандартний набір": міномети, СПГ та крупнокаліберний кулемет. Проте, бойовики ведуть вогонь із забороненої зброї і вдень. Під її прикриттям хотіли навіть просунутись вперед та облаштувати укріплення, але українські вояки дали їм відсіч.

За словами бійців, найбільше від обстрілів постраждало Широкине. Тут давно ніхто не мешкає, багато будинків вщент зруйновані. З кожним днем стає все менше осель, які можна було б відновити. Наші вояки зауважують, що невдовзі місцевим мешканцям вже не буде куди повертатись, адже пошкодження їх будинків сягнуть критичної позначки.


Широкине фото
Крім того, на Приморському напрямку під мінометний вогонь потрапили захисникии Водяного, а околоці Мар'їнки обстрілювали з гранатомету.

На Донецькому напрямку найманці стріляли з піхотного озброєння поблизу Зайцевого, Миронівського, Авдіївської промзони.

На Луганському напрямку ворог накривав вогнем з БМП, гранатометів та кулеметів оборонців Трьохізбенки.

Фото: прес-центр штабу АТО


  адміністратор   28 жовт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення