загиблий боєць фото

Українська армія зазнала втрат: бойові дії на Донбасі забрали життя військового

01 листопада 2017, 10:15

Один боєць АТО загинув, ще п'ятеро військових отримали поранення внаслідок бойових дій на Донбасі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Українська армія зазнала втрат: бойові дії на Донбасі забрали життя військового

  адміністратор   Додати коментар


Один боєць АТО загинув, ще п'ятеро військових отримали поранення внаслідок бойових дій на Донбасі. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Бойовики продовжують ескалацію конфлікту в зоні АТО й обстрілюють позиції українських бійців попри всі домовленості щодо перемир'я. Вчора вони 17 разів відкривали вогонь, у тому числі й із забороненої зброї.

На Приморському напрямку противник влаштував двогодинний обстріл з 122-міліметрової артилерії, 120-міліметрових мінометів, гранатометів та кулеметів по силах АТО під Широкиним. Українські бійці відкрили вогонь у відповідь, намагаючись заспокоїти ворога, проте троє військових отримали поранення.

На Донецькому напрямку терористи вдарили з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по околицях Авдіївки, Луганського та Зайцевого.

На Луганщині противник випустив п'ять мін з 120-міліметрових мінометів під Оріховим.

На жаль, минулої доби українське військо зазнало втрат: один атовець загинув. Також п'ятеро військових отримали поранення.

Ілюстративне фото: asv.gov.ua


  адміністратор   01 лист. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення