Під обстріл бойовиків потрапила загальноосвітня школа

Під обстріл бойовиків потрапила загальноосвітня школа

03 березня 2015, 12:41
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Під обстріл бойовиків потрапила загальноосвітня школа

  адміністратор   Додати коментар


Терористи обстріляли загальноосвітню школу у селищі Троїцьке на Луганщині. Про це повідомив очільник Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

За його словами, школа вдруге зазнала значних руйнувань після обстрілів проросійських силовиків.

"Три місяці тому після обстрілів бойовиків була пошкоджена загальноосвітня школа у селі Троїцьке Попаснянського району. Силами обласної влади та волонтерів вдалося оперативно здійснити ремонт, після чого школярі відновили навчання" – зазначив голова Луганської ОДА.

Після активізації бойових дій на Дебальцівському напрямку, мешканців Троїцького довелося евакуювати у безпечну місцевість.

Наразі, у результаті обстрілів, у селі фактично знищена енергетична система й пошкоджені багато соціальних об'єктів, у тому числі й загальноосвітня школа.

"Тут не вціліло жодного вікна, перебиті перекриття в навчальному корпусі та спортзалі (плити обвалилися на підлогу), розбитий дах. Зважаючи на масштаби руйнувань, цього навчального року відновити навчання у школі не вдасться" – наголосив Москаль.
shkola2
shkola3
shkola4
shkola5
shkola6


  адміністратор   03 бер. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення