Гібридні російські угруповання на Сході України 9 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Бойовики гатять із забороненого калібру: всі українські воїни живі та цілі

22 листопада 2017, 10:51

Гібридні російські угруповання на Сході України 9 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики гатять із забороненого калібру: всі українські воїни живі та цілі

  адміністратор   Додати коментар


Гібридні російські угруповання на Сході України 9 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, у тім числі - із забороненого Мінськими домовленостями 152-го калібру. Жоден український військовий не постраждав. Про це йдеться у щоденному зведенні прес-центру штабу АТО, передає Vlasno.info.

Луганський напрямок: спекотно було на Світлодарській дузі - тут бойовики використовували артилерію 152-го калібру по позиціях під Луганським. Із настанням сутінків терористи почали задіювати гранатомети. Стріляли на цьому напрямку також із озброєння БМП та великокаліберних кулеметів.

Донецький напрямок: із мінометів 120-го калібру та гранатометів потерпали військові ЗСУ на позиціях під Павлополем, а околиці Авдіївки бойовики обстріляли із піхотного озброєння.

Особовий склад підрозділів на передовій - у порядку, цілий та здоровий.

Фото зі сторінки у соцмережі Facebook Юрія Величка

 


  адміністратор   22 лист. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення