Ситуація в районі проведення АТО залишається контрольованою українською армією

Доба в АТО: бойовики зменшили інтенсивність обстрілів

06 грудня 2017, 10:25

Ситуація в районі проведення АТО залишається контрольованою українською армією

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: бойовики зменшили інтенсивність обстрілів

  адміністратор   Додати коментар

За минулу добу бойовики 24 рази порушили перемир'я, проте, порівняно з останніми днями, дещо зменшили інтенсивність обстрілів. Про це інформує Vlasno.info із посиланням на зведення прес-центру штабу АТО.

На Луганському напрямку окупанти з мінометів різних калібрів вели вогонь по оборонних укріпленнях біля Луганського, Зайцевого і Новолуганського. З гранатометів і стрілецької зброї противник турбував захисників Кримського та Новотошківського.

На Донецькому напрямку ворог декілька разів із мінометів та гранатометів на Приазов'ї обстріляв оборонців Водяного, а зі стрілецької зброї – підступи до Старогнатівки. У передмісті Авдіївки російські найманці порушували перемир'я з мінометів та гранатометів, а у районі Богданівки ворог застосував озброєння БМП та гранатомети.

У штабі зазначають, що внаслідок бойових дій жоден український захисник не постраждав.

 

Фото: CHV TV


  адміністратор   06 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення