Російсько-терористичні війська 14 разів обстріляли позиції Збройних Сил України

Обстріли з важкої артилерії тривають: загинуло троє бійців

18 грудня 2017, 10:23

Російсько-терористичні війська 14 разів обстріляли позиції Збройних Сил України

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Обстріли з важкої артилерії тривають: загинуло троє бійців

  адміністратор   Додати коментар

Бойовики продовжують грубо порушувати Мінські домовленості та застосовують заборонені зразки озброєння, зокрема, міномети і важку артилерію. Про це повідомляє Vlasno.info із посиланням на прес-центр штабу АТО. 

На Луганському напрямку епіцентром напруженості залишилася Сітлодарська дуга. Тут, у вечірній час, ворог з важкої артилерії калібру 152-мм, мінометів, гранатометів і кулеметів вів вогонь по наших позиціях довкола Луганського. У цьому ж районі, зі 120-мм мінометів, противник обстрілював захисників Зайцевого і Травневого.

На Донецькому напрямку найгарячіше на Приазов'ї. Зокрема, агресор застосував 120-мм міномети по наших укріпленнях поблизу Лебединського і Павлополя. У другій половині доби бойовики також порушували перемир'я із озброєння БМП біля Гнутового. На інших ділянках нашої оборони неспокійно було неподалік Кам'янки, де загарбники використали увесь спектр піхотного озброєння.

Загалом, минулої доби, бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗСУ. У половині випадків українські військовослужбовці придушували вогневу активність окупантів.

На жаль, у результаті ворожих обстрілів троє українських військовослужбовців загинули.

 

Фото: UA.News


  адміністратор   18 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення