Росіяни випустили більше 20 мін

У зоні АТО окупанти понад годину обстрілювали позиції українських військових

25 грудня 2017, 10:25

Росіяни випустили більше 20 мін

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У зоні АТО окупанти понад годину обстрілювали позиції українських військових

  адміністратор   Додати коментар


Незважаючи на досягнуті у Мінську домовленості щодо новорічно-різдвяного перемир'я, російсько-окупаційні війська, за темної пори доби, не припинили обстрілів позицій Збройних Сил України, - повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО у Facebook.


На Луганському напрямку ворог понад годину вів вогонь з 82-мм мінометів по позиціях сил АТО довкола Кримського та випустив загалом понад двадцять мін.


На Донецькому напрямку у вечірній час противник зі стрілецької зброї обстрілював наші оборонні укріплення біля Авдіївки та Красногорівки, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики порушували перемир'я неподалік Кам'янки.


Загалом, минулої доби, російсько-терористичні війська 6 разів порушили режим тиші. У результаті ворожого обстрілу один український військовослужбовець зазнав поранення.


Підрозділи Збройних Сил України у районі проведення АТО забезпечують виконання усіх заходів щодо підтримання режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін та дотримуються Мінських домовленостей.


Фото: espreso.tv


  адміністратор   25 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення