Військові несуть бойову службу, ворог продовжує обстріли

У зоні АТО українські військові зустріли Новий рік на бойових позиціях

01 січня 2018, 11:22

Військові несуть бойову службу, ворог продовжує обстріли

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У зоні АТО українські військові зустріли Новий рік на бойових позиціях

  адміністратор   Додати коментар

В останній день минулого року агресор на Сході України продовжували нехтувати домовленостями щодо новорічно-різдвяного перемир'я і не припинив обстріли позицій Збройних Сил України, - повідомляє прес-центр Штабу АТО.
"На Луганському напрямку загарбники застосували 82-мм міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети поблизу Луганського, а зі стрілецької зброї окупанти провокували наших оборонців у районі Станиці Луганської.
На Донецькому напрямку, в нічний час, противник зі стрілецької зброї та гранатометів неодноразово обстрілював наші оборонні укріплення біля Верхньоторецького. На Приазов'ї ворог із мінометів різних калібрів грубо порушував перемир'я біля Гнутового та Широкиного. А неподалік Водяного – вів вогонь з гранатометів і легкого піхотного озброєння.
Загалом, минулої доби, російсько-терористичні війська 7 разів порушили режим тиші. У результаті ворожого обстрілу один український військовослужбовець зазнав поранення. Його доставлено до військового шпиталю та надано лікарську допомогу",  - йдеться у зведенні Прес-центру.

Також представники штабу повідомляють, що попри постійні обстріли, наші захисники святкували Новий рік. До прикладу, в Авдіївці оборонні позиції закріплені за десантно-штурмовою бригадою. 

"На опорних пунктах – звичайна бойова робота. Але пости підсилені, зважаючи на «алкогольний героїзм» російських найманців та можливі провокації. Попри постійну напругу, на святкових столах традиційне "Олів'є" та навіть шашлики, проте всі в повній бойовій готовності", - повідомляє Штаб.

Vlasno.info вітає з Новим роком всіх українських захисників, представників добровольчих батальйонів, Збройних сил, Національної гвардії, всіх, хто боронить Україну від ворога. Бажаємо вам сили, перемог, любові від близьких та міцного здоров'я.

Фото: прес-центр Штабу АТО


  адміністратор   01 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення