Жоден військовослужбовець Збройних Сил України не постраждав

Доба в АТО: зафіксовано 14 обстрілів з боку противника

14 лютого 2018, 09:25

Жоден військовослужбовець Збройних Сил України не постраждав

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: зафіксовано 14 обстрілів з боку противника

  адміністратор   Додати коментар

Вчора, 13 лютого, у зоні бойових дій зафіксовано 14 обстрілів з боку російського агресора, про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Впродовж доби противник продовжував порушувати Мінські домовленості на Луганському напрямку. У районі Світлодарська, ворожі війська обстрілювали наші позиції із мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних видів та великокаліберних кулеметів. Неподалік населеного пункту Троїцьке, бойовики відкрили вогонь із мінометів калібру 120-мм та 82-мм, зенітних установок, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Окупаційні війська вели вогонь протягом 5 годин, було випущено близько 150 снарядів і мін. Понад 60 мін калібру 120-мм і 82-мм було випущено у напрямку Луганська. Із великокаліберних кулеметів противник здійснював постріли у напрямку Новозванівки та Попасної. Крім того, із стрілецької зброї та гранатометів окупаційні війська стріляли поблизу Майорська, Зайцевого і Станиці Луганської.

В результаті ворожих обстрілів поранених серед українських солдатів нема.

 

 

Фото: politeka.net


  адміністратор   14 лют. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення