Зведення за 17 лютого 2018 року

Доба в АТО: зафіксовано 12 обстрілів з боку противника, одного бійця поранено

18 лютого 2018, 09:25

Зведення за 17 лютого 2018 року

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: зафіксовано 12 обстрілів з боку противника, одного бійця поранено

  адміністратор   Додати коментар

За минулу добу, ворог 12 разів обстрілював українські опорні пункти, про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Російські окупаційні війська використовували зброю заборонену Мінськими домовленостями – це крупнокаліберні артилерійські системи, танки і важкі міномети.

На Луганському напрямку ворог найбільше обстрілював наші опорні пункти на Світлодарській дузі. Під вогонь противника з мінометів різних калібрів та озброєння БМП потрапили українські позиції в районі населених пунктів Луганське, Лозове і Троїцьке. Крім того, біля Луганського, загарбники застосували артилерію калібру 122-мм. З гранатометів окупанти вели вогонь біля Майорська, а стрільбу з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї зафіксовано поблизу Кримського.

На Донецькому напрямку неподалік Пісків загарбники вели вогонь із озброєння танка та мінометів різних калібрів.

Внаслідок бойових дій один український захисник зазнав поранення.

 

Фото: misto-tv.poltava.ua


  адміністратор   18 лют. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення