Внаслідок бойових дій 5 українських бійців зазнали поранень та ще 2 отримали бойове травмування

Доба в АТО: зафіксовано 15 обстрілів, 1 український захисник загинув

21 лютого 2018, 08:53

Внаслідок бойових дій 5 українських бійців зазнали поранень та ще 2 отримали бойове травмування

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: зафіксовано 15 обстрілів, 1 український захисник загинув

  адміністратор   Додати коментар

Російський агресор неодноразово порушував Мінські домовленості за минулу добу, 20 лютого. Опорні пункти Збройних Сил України противник обстріляв 15 разів, про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку протягом декількох годин позиції довкола Троїцького обстрілювали із артилерійських установок калібру 122 та 100-мм, мінометів, озброєння БМП, зенітної установки і гранатометів. І з мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї ворог вів вогонь близько Кримського і Світлодарська, а оборонців Катеринівки – обстрілювали з протитанкового ракетного комплексу і гранатометів.

На Донецькому напрямку ворог застосував 120-мм міномети поблизу населених пунктів Лебединське і Ломакіне. Також з мінометів, але калібру 82-мм, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів загарбники обстрілювали наші опорні пункти біля Пісків, а у передмісті Авдіївки – вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Внаслідок ворожих обстрілів загинув один український захисник, п'ятеро солдатів зазнали поранень та ще двоє отримали бойові травмування.

 

 

Фото: trust.ua


  адміністратор   21 лют. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення