Зведення штабу АТО за добу 7 квітня 2018 року

Доба в АТО: у «великоднє перемир'я» бойовики 42 рази обстріляли військових

08 квітня 2018, 10:45

Зведення штабу АТО за добу 7 квітня 2018 року

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: у «великоднє перемир'я» бойовики 42 рази обстріляли військових

  адміністратор   Додати коментар

Минулої доби окупанти вкотре порушуючи «великоднє перемир'я» здійснили 42 обстріли позицій українських захисників. Як наслідок, один український воїн зазнав поранення. Він знаходиться в лікарні. Про це інформує Vlasno.info з посиланням на прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї агресор обстріляв наші укріплення поблизу Кам'янки, Талаківки та Водяного. Гранатомети та стрілецьку зброю бойовики застосували по захисниках Авдіївки та Шахти «Бутівка», великокаліберні кулемети – по оборонцях Пищевика, протитанковий ракетний комплекс – в районі Талаківки, а неподалік Широкиного, Славного та Павлополя – вели снайперський вогонь. Також під обстріли зі стрілецької зброї потрапили наші укріплення в районі Славного, Павлополя, Красногорівки, Широкиного, Гнутового та Пищевика.
На Луганському напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів агресор вів вогонь по українських опорних пунктах під Луганським. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні захисники Малинового.

 

Фото: ictv.ua


  адміністратор   08 квіт. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення