Зведення штабу АТО за добу 14 квітня 2018 року

Доба в АТО: бойовики 52 рази порушували перемир’я, поранено трьох українських бійців

15 квітня 2018, 10:05

Зведення штабу АТО за добу 14 квітня 2018 року

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: бойовики 52 рази порушували перемир’я, поранено трьох українських бійців

  адміністратор   Додати коментар

Минулої доби бойовики 52 рази обстріли позицій українських захисників. Унаслідок бойових дій троє українських захисників зазнали поранення. Їх доправили до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії двічі обстріляні захисники Широкиного, а з мінометів калібру 82 мм – Пісків та Шахти «Бутівка». Також з гранатометів різних систем вогонь вівся по наших укріпленнях в районі Авдіївки, Мар'їнки, Кам'янки, Водяного, Лебединського, Талаківки і Шахти «Бутівка», з озброєння БМП – по захисниках Новотроїцького та Водяного, із зенітної установки – поблизу Авдіївки, а з великокаліберних кулеметів – по наших позиціях неподалік Павлополя, Гнутового, Новотроїцького, Лебединського, Водяного та Шахти «Бутівка». Крім цього, під вогонь зі стрілецької зброї потрапили українські опорні пункти в районі Авдіївки, Широкиного, Лебединського, Талаківки, Новомихайлівки, Кам'янки та Павлополя, а поблизу Водяного, Гнутового, Шахти «Бутівка» і Талаківки – вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів агресор обстрілював оборонців Зайцевого та Луганського. Крім цього, міномети калібру 82 мм, гранатомети, озброєння БМП та великокаліберні кулемети противник застосував під Луганським, а гранатомети та великокаліберні кулемети – в районі Майорська. Також з великокаліберних кулеметів ворог обстріляв захисників Троїцького.

Нагадаємо, що минулої доби бойовики 43 рази обстріляли українських військових. Один захисник України зазнав поранення.

 

Фото: tsn.ua


  адміністратор   15 квіт. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення