Зведення штабу АТО за добу 22 квітня 2018 року

Доба в АТО: бойовики здійснили 30 обстрілів українських військових

23 квітня 2018, 09:10

Зведення штабу АТО за добу 22 квітня 2018 року

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: бойовики здійснили 30 обстрілів українських військових

  адміністратор   Додати коментар

За минулу добу бойовики здійснили 30 обстрілів позицій українських захисників, повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Противник продовжує застосовувати заборонену зброю.

На Луганському напрямку, із заборонених 120 мм мінометів агресор вів вогонь по наших укріпленнях поблизу Новгородського та Луганського.

Під Новогородським, Новоселівкою і Троїцьким окупанти застосували 82 мм міномети, гранатомети різних систем – в районі Троїцького, Луганського та Новоселівки, великокаліберні кулемети – по оборонцях Луганського і Троїцького, а озброєння БМП та стрілецьку зброю – по українських позиціях під Новгородським.

На Донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї агресор вів вогонь по наших укріпленнях поблизу Талаківки, Авдіївки, Шахти «Бутівка», Мар'їнки та Водяного, великокаліберні кулемети – під Павлополем, Гнутовим, Красногорівкою та Широкиним, а стрілецьку зброю – неподалік Кам'янки. Крім цього, по українських позиціях в районі Павлополя та Новотроїцького – вівся снайперський вогонь.

Унаслідок ворожих обстрілів жоден український воїн не постраждав.

Нагадаємо, що минулої доби окупанти здійснили 47 обстрілів, один військовий загинув.

 

Фото: replyua.net


  адміністратор   23 квіт. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення