Ранкове зведення із зони бойових дій, 07 травня

Ситуація у зоні бойових дій загострилася: один військовий загинув і четверо дістали поранення

07 травня 2018, 09:07

Ранкове зведення із зони бойових дій, 07 травня

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Ситуація у зоні бойових дій загострилася: один військовий загинув і четверо дістали поранення

  адміністратор   Додати коментар

За минулу добу, 6 травня та ніч 7 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил ситуація загострилася. Бойові дії тривали по всій лінії зіткнення. Противник 80 разів порушував Мінські домовленості. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на штаб ООС на своїй сторінці у Facebook

Найбільш активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Луганське, Авдіївка, Піски, Троїцьке, Широкіне. Окупанти 22 рази відкривали вогонь з артилерії та мінометів, 2 рази з танку. Бойовики продовжують грубо порушувати норми Міжнародного гуманітарного права. Ними двічі було обстріляно з гармат калібру 152 та 122 мм населені пункти Зайцеве та Нікольське.

У свою чергу, українські військові давали адекватну відповідь та вели активну оборону.

Під час активних оборонних бойових дій загинув один військовий, ще чотири дістали поранення. Травмованих бійців доправили до лікарні.

Як ідеться в повідомленні, під час патрулювання району оборони потрапила у засідку група військовослужбовців механізованого батальйону, що діє на Горлівському напрямку. На місце події прибула резервна група з найближчого опорного пункту. Після перестрілки, резервна група переслідувала противника, під час якого трьох бойовиків було знищено на лінії зіткнення.

За даними розвідки, противник поніс втрати: три окупанти знищено та 5 поранено.

 

Фото: 112.ua

 


  адміністратор   07 трав. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення