Зведення із зони бойових дій на ранок

За добу бойовики здійснили 55 обстрілів, трьох військових поранено

11 травня 2018, 08:54

Зведення із зони бойових дій на ранок

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

За добу бойовики здійснили 55 обстрілів, трьох військових поранено

  адміністратор   Додати коментар

Минулої доби, 10 травня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася стабільно складною, повідомляє Vlasno.info з посиланням на штаб ООС на своїй сторінці у Facebook.

Бойові дії тривали переважно на Донецькому напрямку. Противник, в порушення міжнародних угод, 55 разів порушував режим припинення вогню, відкриваючи по нашим позиціям прицільний вогонь. З них 15 разів застосовував важке озброєння, в тому числі вів вогонь зі 152-мм гармат в глибину оборони Об'єднаних сил. Військові давали адекватну відповідь та вели активну оборону.

Найбільш активні бойові дії тривали в районі Авдіївської промзони. За даними розвідки, противник під час спроби штурмових дій наших позицій поніс втрати: двох окупантів було знищено, ще трьох поранено.

Під час бойових дій троє наших захисників минулої доби зазнали легких осколкових поранень. Наразі пораненим надано кваліфіковану медичну допомогу у госпіталі.

Поточної доби, 11 травня, втрат немає. Вночі російсько-терористичні війська відкривали лише турбуючий вогонь зі стрілецької зброї, утримуючись від активних дій.

 

Фото: rian.com.ua

 


  адміністратор   11 трав. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення